oyun bilgisayarları Things To Know Before You Buy

Wiki Article



Peki dizüstü bilgisayar alırken nelere dikkat edilmelidir? İşte laptop computer alırken dikkat edilmesi gereken hususlar:

Oyuncu bilgisayarı olması ve yüksek performansından dolayı birçAlright insanın tercih ettiği, ofis işlerinde de kullandığı bir bilgisayar modelidir. CacheX Oyuncu Bilgisayarı

A common misconception is that all gaming laptops are as well high-priced and not definitely worth the Price. As opposed to desktops, in which you can select and pick your components after which build them you, gaming laptops charge a quality for currently being a pre-created bundle created to realize the very best gaming performance attainable (throughout the limits of its specs).

En iyi oyun bilgisayarı modelini bulmak bilgisayar kullanıcıları arasında sürekli olarak tartışılan bir konudur. Konu oyun bilgisayarı olduğunda en iyi modelin belirlenmesi mantıksızdır.

Bilgisayarın çalıştırmasını istediğiniz programların özelliklerini ve sevdiğiniz oyunların bare minimum sistem gereksinimlerini belirleyerek incelemelere başlayabilirsiniz.

Just Observe that higher-spec versions will ordinarily operate scorching and loud less than total load, since the components within them pull essentially the most energy and so have to have a lot more active cooling.

ÇOkay sayıda oyun yükleyebilmek ve diğer kişisel dosyaları saklayabilmek için yeteri kadar alana sahip bir SSD bulunmalıdır. SSD tercih edilmesinin nedeni ise klasik harddisklere kıyasla daha hızlı veri transferine olanak tanımasıdır.

Sitemizde yer alan pazar yeri bağlantıları oyun bilgisayarları ortaklık (affiliate) içerir. Bu durum sizin satın alma fiyatınızı değiştirmez. Sitemizdeki bağlantılar üzerinden yapacağınız alışverişlerle sitemizi desteklemiş olursunuz.

Bu donanımlar oyunların akıcı bir şekilde oynanabilmesini sağlarken aynı zamanda kullanıcıya yüksek işlem gücü sağlar. Bu sayede kullanıcı oyun bilgisayarını başka işlemler için kullanabilir. Oyuncu bilgisayarlarının üstün özelliklerinin sağladığı akıcı performans sadece oyunlarda değil günlük işlemlerde de yoğun olarak hissedilir.

Ayrıca, yerleşik video kayıt özelliği, oyunseverlere oyun deneyimlerini kaydetme ve paylaşma imkanı sunarak Ko Participant'ı kullanıcı dostu ve işlevsel kılar.

Bir markanın gaming notebook serisi içerisinde son teknolojili bilgisayarlar da uygun fiyatlı modeller oyun bilgisayarları de bulunabiliyor. Örneğin Lenovo oyuncu laptop serisinde yer alan ve performans farkı bulunan iki farklı product, farklı fiyatlandırma ile satışa sunulabiliyor.

Piyasada MSI ayarına yakın fakat daha alt kademede fiyatlandırması ile adeta fiyat/performans ürünü bir kasadır. Oyunlarda alınan sabit ve oynamayan FPS’ler ile de tercih edilebilirliği bulunmaktadır. Özellikleri ise başlıca şu şekildedir:

Strateji: Bilgisayarın daha çAlright işlemcisine yük bindirip ekran kartını sınırlı düzeyde kullanan strateji oyunlarının müdavimiyseniz, Abra ailesindeki A5 ve A7 serilerini değerlendirebilirsiniz.

En iyi oyun bilgisayarı modellerinden olan HP Omen 30L, RTX 3060 ekran kartıyla ilgi uyandırıyor. RTX ve DLSS teknolojilerini bir arada bulunduran cihaz, bu sayede yüksek kalitede oyun oynamanızı sağlıyor.

Report this wiki page